Verzending en retourbeleid

Verzending

Op alle online bestellingen binnen Belgiƫ worden de standaard verzendingskosten van 6 euro doorgerekend. Dit is de logistieke kost die creAvelina heeft om je pakje via Bpost bij u thuis afgeleverd te krijgen.

Zodra u bestelling bij ons binnenkomt, gaan we aan de slag om je pakket klaar te maken. Ten laatste twee werkdagen na plaatsing van u bestelling, geven wij u verpakt pakket af aan Bpost. Vanaf dan hangt de levertijd af van de snelheid van Bpost. Meestal gebeurd de levering binnen de 5 werkdagen na plaatsing van u bestelling.

Retour

Als koper behoud u het recht om de ontvangen goederen zonder rede naar mij terug te sturen in de originele verpakking en ongebruikte staat en dit binnen de 14 dagen na ontvangst.

U dient een retour binnen de 14 dagen na ontvangst aan te vragen via info@creaveline.be. De kosten van dit retour vallen ten laste van de koper.

Terugbetaling

Indien u pakket in de originele verpakking en ongebruikte staat bij mij aankomt word enkel het aankoop bedrag zonder verzendkosten terug betaald binnen de 14 dagen na ontvangst en controle van u retour.